Prijzen:
Alle vermelde prijzen op de website van N-Restyle zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (behalve voor artikelen waar specifiek bij vermeld staat dat ze inclusief verzendkosten zijn). Alle op deze website getoonde prijzen zijn onder voorbehoud.

Betalen:
U kunt betalen middels iDeal of vooraf via overboeking per bank. U heeft de mogelijkheid om uw order in Hoevelaken te komen afhalen. Hier kunt u pinnen. Als u kiest voor vooraf overmaken, ontvangen wij uw betaling graag binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling onder vermelding van het ordernummer. Als wij binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, dan zullen wij de bestelling annuleren. De order wordt pas verzonden indien de betaling binnen is. Dit kan bij vooraf overmaken 1 of 2 werkdagen duren.

Kortingscodes:
Kortingscodes dient u vooraf tijdens het bestellen in te dienen en kunnen niet achteraf verrekend worden

Leveringstermijn en verzendkosten:
N-Restyle probeert u de bestelde goederen zo spoedig mogelijk na betaling op te sturen. De levertijd zal niet langer dan 7 dagen, tenzij langer aangegeven bij het product of tijdens vakantie.
Boven de € 50,00 betaalt u geen verzend- en verpakkingskosten. De verzend- en verpakkingskosten gaan voor brievenbuspost naar gewicht. Voor brievenbusdozen, geldt een verpakking- en verzendtarief van € 4,00. Voor pakketpost geldt een verpakking- en verzendtarief van € 7,00. Ophalen van uw bestelling kan na afspraak in Hoevelaken. U betaalt dan geen verzendkosten. De order wordt pas verzonden als de betaling bij ons binnen is.

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw aankoop neem dan contact met ons op, zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing. Klachten dienen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst te worden gemeld.
Voor het retourneren van uw aankoop dient u binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met N-Restyle. Na goedkeuring van retour dient u de artikelen in originele staat en verpakking terug te sturen. U kunt daarvoor herroepingsformulier gebruiken dat uw boven aan deze pagina kunt downloaden. Verzendkosten hiervan komen voor rekening van de klant. Rembourszendingen worden niet geaccepteerd. Wij zullen het aankoopbedrag van retour gestuurde artikelen uiterlijk binnen 14 dagen, op uw rekening terugstorten.
Bij een aanwijsbare fout door N-Restyle zullen de kosten voor het retour sturen voor onze rekening komen.

Klachten/vragen:
Heeft u een vraag, klacht of opmerking, neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@n-restyle.nl.
Wij proberen dan om met u tot een oplossing te komen.

Aansprakelijkheid:
De aansprakelijkheid van N-Restyle is beperkt tot het bedrag van de aankoop zoals op de factuur vermeld.

Privacy:
Hoe N-Restyle met uw persoonsgegevens omgaat, kunt u lezen in de privacyverklaring. Deze kunt u boven aan de pagina downloaden.

Cookies:
Om te zorgen voor een optimale ervaring in onze webshop, maken wij gebruik van cookies.
Deze worden gebruikt om bijvoorbeeld artikelen in de winkelwagen op te slaan of om ervoor te zorgen dat u ingelogd blijft.

Snijmatten:
Wilt u langer plezier van uw snijmat hebben, dan is het belangrijk dat u na het snijden al het materiaal verwijderd. Plaats het beschermvel terug over de mat en bewaar hem in de bijgeleverde zak. Bewaar de mat niet boven de verwarming of in direct zonlicht.

Handgemaakte producten:
Bij N-Restyle verkopen wij handgemaakte producten. Het kan zijn dat deze, bijvoorbeeld van maat of kleur iets afwijken van de getoonde foto. N-Restyle kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor deze afwijkingen.

Kleurafwijkingen:
Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto`s zoals gebruikt op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid. N-Restyle kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze kleurafwijkingen.

Workshops:
50% van de workshop dient 2 weken vooraf betaald te worden en bij afzegging wordt het geld niet teruggestort (i.v.m. gemaakte kosten). U kunt dan op een ander moment de workshop houden. De andere helft dient bij het volgen van de workshop per pin of contant te worden afgerekend. Binnen een straal van 15 km vanaf Hoevelaken worden geen reiskosten gerekend. Daarbuiten is zijn de reiskosten € 0,50 per kilometer.

Copyright:
Het is niet toegestaan, zonder toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal van de website te kopiëren, te verveelvoudigen of op andere wijze te gebruiken.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gastenboek

  • 08-04-2019 - Al meerdere leuke en originele spulletjes bij Nancy afgenomen. Altijd...  lees meer
  • 21-12-2018 - Hallo Nancy,
    Het pakje is al toegekomen, dat was toch...  lees meer
  • 26-08-2018 - Superblij met mijn sidetable, eindelijk gevonden wat ik al...  lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2021 N-Restyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel